fbpx

Mosaiikparkett Rustic Saar 22,86 x 8 x 160mm

Tootja: I1

19.00 

Tootekirjeldus

Mosaiikparkett Rustic Saar 22,86 x 8 x 160mm

Mosaiikparkett – Täispuidust Stiilne ja Funktsionaalne Valik

Mosaiikparkett on täispuidust parkett, mis on valmistatud väikestest tamme või saare lippidest. Need lipid on kinnitatud spetsiaalsele võrgule, mis teeb paigaldamise kiireks ja mugavaks. Mosaiikparketi suureks eeliseks on mitmekülgsus ja sobivus erinevatesse interjööridesse. Võimalikud mustrid on näiteks kuubimuster, paralleelmuster ja inglisemuster, mis annavad võimaluse luua põrandale omanäoline ja pilkupüüdev lahendus. Parkett tarnitakse viimistlemata kujul, mis tähendab, et see tuleb objektil kohapeal liimida, lihvida ning viimistleda kas laki või õliga, et anda sellele soovitud lõppviimistlus ja vastupidavus.

Mosaiikparkett sobib ideaalselt ka põrandaküttele, kuna see võimaldab soojust ühtlaselt ja tõhusalt edasi kanda. Tüüpilised mosaiikparketi mõõdud on 22,86 mm (laius) x 8 mm (paksus) x 160 mm (lippide pikkus), kuid on võimalik ka muid mõõtmeid vastavalt paigaldusvajadusele. See muudab mosaiikparketi üheks paindlikumaks ja praktilisemaks lahenduseks põrandakattematerjalide seas.

Mosaiikparkett – Mitmekülgne ja Äravahetamatult Kaunis Puitmaterjal

Mosaiikparkett on äratuntav oma unikaalse koostise poolest, kus erineva pikkuse ja paksusega lamellid (pikkusega 120–160 mm, paksusega 22 mm või 8 mm) on kinnitatud võrgule. Tavaliselt katab üks mosaiikparketi element umbes 0,7 m² pindala, kuid täpne suurus võib sõltuda kasutatavate liistude pikkusest. Mosaiikparkett on eriti paindlik, kuna see võimaldab luua erinevaid mustreid ja värvikombinatsioone, andes igale põrandale ainulaadse väljanägemise. Mõnikord kasutatakse mosaiikparketi tootmisel ka erinevaid puiduliike, mis loovad huvitavaid ja originaalseid efekte.

Mosaiikparkett paigaldatakse tavaliselt betoonalusele, kus iga üksik element kleepub kindlalt aluse külge. Paigaldamisel on liimi kulu tavaliselt 0,8–1,0 kg ühe ruutmeetri kohta. See tugev ja vastupidav puitmaterjal loob interjööri luksusliku tunde, olles samas praktiline ja pikaealine valik erinevatesse ruumidesse.

Mis eristab mosaiikparketti?

Erinevad mustrid teie kodus

Lisaks visuaalsele mitmekesisusele on mosaiikparkett ka äärmiselt vastupidav ja kulumiskindel. See talub rasket kasutamist ja särab pärast lihvimist ja viimistlemist uues hiilguses.

Mosaiikparkett on lisaks tuntud ladumismustritele väga mitmekesine ka puiduliigi poolest. Lisaks klassikalisele tamme versioonile on meie mosaiikparkett saadaval ka spetsiaalsete puiduliikidega nagu Doussie, Iroko või Merbau. Selle tulemuseks on automaatselt palju valikuid erinevates värvides.

Pakume ka rahulikus kuni elavas stiilis mosaiikparketti ja seega igale maitsele sobiva valiku. Erinevate ladumismustrite, puiduliikide ja klasside suure valiku tõttu sobib mosaiikparkett kõigisse korteri ruumidesse.

Kuidas pannakse mosaiikparkett?

Mosaiikparkett liimitakse üldjuhul üle kogu pinna. Pind peab olema tasane ja jääkideta. Teatav ettevaatus on siiski vajalik. Isegi kogenud isetegemise entusiastid peaksid otsima head nõu, kui soovivad ise mosaiikparketi laduda. Alternatiivina pakume ka korralikku ja professionaalset paigaldust läbi meie sidusmeistrite.

Kuidas parkett tihendatakse ja hooldatakse?

Mosaiikparkett on kas õlitatud või lakitud. Sarnaselt tööstusparketiga tuleb õlitamisel jälgida, et hooldusõli asemel kasutataks meisterõli.

Kui soovid mosaiikparketi pigem lakiga tihendada, siis jälgi, et esimene lakikiht koosneks aluslakist. Ülejäänud kaks lakikihti tuleb kanda soovitud lakiga, kuigi enne iga uue lakikihi pealekandmist tuleb pind uuesti lihvida.

Mosaiikparkett Rustic Saar 22,86 x 8 x 160mm lisateave

Hinnale lisandub tarne objektile.

Hinnakiri ka teistele suurustele Inglise keeles

Saadaval ka:

  • Ruudukujuline muster
  • Paralleelne muster
  • Inglise muster
  • Topelt inglise muster
  • Kolmekordne English Bond
  • Kalasaba
  • Kahekordne kalasaba
  • Kolmekordne kalasaba

Vaata ka teisi sama kategooria tooteid

ATLANTIS 1804 plaatvaip

ATLANTIS 1804 plaatvaip

al. 23.10 

ATLANTIS 1802 plaatvaip

ATLANTIS 1802 plaatvaip

al. 23.10 

ORION K4004 plaatvaip

ORION K4004 plaatvaip

al. 30.31 

Kontakt

Küsi pakkumine