fbpx

Vana seina stiilis telliskivi plaadid

Tootja: D

25.50 

Tootekirjeldus

Vana seina stiilis telliskivi plaadid

Vana seina stiilis telliskivi plaadid – plaadid, mis on valmistatud vanade 19. sajandi telliste esikülgedest. Kasutades erineva pikkusega plaatide segu, saavutame vana, kahjustatud seina ainulaadse efekti. Ideaalne toode klassikalise, klassikalise segu või tööstusliku näo täienduseks. Selle toote iseloomulik tunnus on vana seina efekt. Iga plaat on erinev, nii et iga kord on efekt ainulaadne ja ainulaadne. Sõltuvalt partii tüübist võivad plaatidel olla värvi- ja suuruseerinevused, mördijäägid, laastud jne.

VANA SEINA STIIL – RASKE ISELOOMIGA ILUSAD PLAATID

Sama tellist vaadates võivad jääda täiesti erinevad muljed. Mõned näevad selles triviaalset ehitusmaterjali, teised näevad seda tohutu dekoratiivse potentsiaalina ja mõned isegi hingena. Kas see on üllatav? Ei, kui me räägime rustikaalsest variandist, mis on vallutanud elutuppa ja jätkab teed.

Täna tahaksin teile tutvustada üht meie ainulaadset toodet, mis on valmistatud originaalsetest 19. sajandi tellistest, mis koosneb erineva pikkusega plaatidest 5cm – 20cm. Erineva pikkusega plaatide kasutamine annab piiramatud paigutusvõimalused. Kunstniku fantaasia järgi järjestatuna loovad need individuaalse loo. Elu, mis neile kunagi sisse puhuti, jääb vaid antud kliendi kätesse, kes hindab oma stiili, mustrit, mida mujalt ei leia. See on tellistest plaat, mis on meie pakkumises olnud juba aastaid ja naudib vankumatut populaarsust.

Ega ilmaasjata ei kandnud see sissekanne aga pealkirja “Raske iseloomuga ilusad plaadid”. Selle toote keerukus avaldub mitmes aspektis, alustades pakkimisviisist, mille see toode meile peale surub, kuni esmamuljeni, mis tekitab klientides sageli ärevust, ning lõpetades lisatöödega, mis on seotud paigaldamise ja vuukimisega, mis võtab enamuse ajast. Täna proovin teid koos endaga läbi viia virtuaalse teekonna alates tootevalikust kuni lõpliku korralduseni.

 

Vana seina stiilis telliskivi plaadid tehnilised andmed

  • Mõõdud: ca 5-20cm / ca 6,5 ​​- 7cm / ca. 2 cm.
  • Kaal: ca 30 kg/m².
  • Pakkimine: karbid või karbid.
  • Saatmine kuni 25 m² alustel.
  • Antud hind kehtib 0,5 m² ostmisel (1 tk = 0,5 m² 1 cm vuukiga).

Vaata ka teisi telliskivi plaate paneele meie e-poes.
Küsi paigaldus pakkumist tunnustatud firmalt.

Vaata ka teisi sama kategooria tooteid

Pruuni ja beeži stiilis telliskivi plaadid

Pruuni ja beeži stiilis telliskivi plaadid

al. 23.60 

Telliskivi plaat Ladoga

Telliskivi plaat Ladoga

al. 43.60 

Noorema seina stiilis telliskivi plaadid

Noorema seina stiilis telliskivi plaadid

al. 22.00 

Kontakt

Küsi pakkumine